MENU

Indkøbskurv

Forretningsbetingelser

Generelle oplysninger

Bolig-Produkter.dk
Gammelgårdsvej 9
7130 Juelsminde
Danmark
Telefonnr.: 7026 1011
E-mail: Salg@bolig-produkter.dk
CVR-nummer: 39703769


Betaling

På Bolig-Produkter.dk kan der betales med:
Kreditkort + Bankoverførsel + EAN - obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.


Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

(0-10kg = 70kr)
(10-20kg = 140kr]
(0-20kg sendt som farligt godt = 250kr)

Levering sker med ( Post Danmark eller GLS ). Leveringstiden er (1-5 dage). Vi leverer til ( Danmark

Ved køb af trailer online skal denne afhentes på vores adresse Gammelgårdsvej 9, 7130 Juelsminde.


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Bolig-Produkter.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

1. har modtaget din vare

2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

4. får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til ( salg@bolig-produkter.dk ) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved fortrydelse af et køb refunderes fragt samt returfragt til os ikke.


Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på Bolig-Produkter.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Ved køb af Proff Produkter ( produkter til professionel brug )

Bekræfter køber hermed, at have gyldigt sprøjtebevis/sprøjtecertifikat.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Bolig-Produkter.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Bolig-Produkter.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og medarbejderne for Bolig-Produkter.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Bolig-Produkter.dk er direktøren.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Bolig-Produkter.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Bolig-Produkter.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bolig-Produkter.dk salg@bolig-produkter.dk

 

Forbehold:

Vi tager forbehold for udsolgte vare, pristigner ved køb af bestillingsvare, eller andre vare der viser sig at være udsolgt. Bolig-produkter Aps forbeholder sig retten til at annulere ordre såfremt en vare er udsolgt. 

Bolig-produkter Aps er berettiget til at annullere ordrer eller udskyde aftalt levering af produkter, og er i øvrigt fri for ansvar for enhver manglende, mangelfuld eller forsinket levering, der helt eller delvist skyldes omstændigheder, som ligger uden for Bolig-produkter Aps ‘ rimelige kontrolmuligheder som følge af aftaler som følge af krig, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, skypumpe, vulkanudbrud samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af parterne på tidspunktet for indgåelse af denne aftale.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til medarbejderne. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Bolig Produkter Logo Hvidt

Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelseminde

Tele: 7026 1011    Mail: Salg@bolig-produkter.dk

CVR: 39703769

Betalingsmuligheder
  Sortiment
  Navigation