MENU

Indkøbskurv

Engangsmasker

Introduktion til Engangsmasker

Engangsmasker er en type af ansigtsmasker, som er designet til engangsbrug. Disse masker er ideelle til brug i en række forskellige indstillinger, herunder sundhedspleje, industri og mere. Engangsmasker kan hjælpe med at beskytte mod luftbårne partikler og allergener og kan også hjælpe med at forhindre spredning af infektioner. I denne artikel vil vi se nærmere på de forskellige typer af engangsmasker og deres anvendelser.

Typer af Engangsmasker

Der er to hovedtyper af engangsmasker: kirurgiske masker og respiratoriske masker. Kirurgiske masker er de mest almindelige type af engangsmasker og er designet til at beskytte mod dråbeinfektioner og sprøjt fra kropsvæsker. Disse masker er typisk lavet af et lag af blødt, åndbart materiale og er fastgjort til hovedet med øreloops eller bånd. Kirurgiske masker er ikke designet til at beskytte mod luftbårne partikler eller kemikalier.

Respiratoriske masker, også kendt som N95-masker, er en type af masker, der er designet til at beskytte mod luftbårne partikler og kemikalier. Disse masker har et tættere design og filtrerer mindst 95% af partiklerne i luften. Respiratoriske masker er ideelle til brug i industrielle indstillinger og i sundhedsplejeindustrien, hvor arbejdstagere kan blive udsat for farlige kemikalier og stoffer.

Anvendelser af Engangsmasker

Engangsmasker kan bruges i en række forskellige indstillinger, herunder sundhedspleje, industri og mere. I sundhedsplejeindustrien bruges engangsmasker til at beskytte sundhedsudbyderne mod bakterier og sygdomme og til at forhindre spredning af infektioner. I industrielle indstillinger bruges engangsmasker til at beskytte arbejdstagere mod farlige kemikalier og stoffer. Engangsmasker kan også bruges af personer med allergi for at beskytte mod allergener og pollen.

Konklusion

Engangsmasker er en vigtig beskyttelsesforanstaltning i en række forskellige indstillinger. Der er forskellige typer af engangsmasker, der er designet til forskellige formål, og det er vigtigt at vælge den rigtige type af masker til den specifikke anvendelse. Hvis du er på udkig efter engangsmasker til din virksomhed eller personligt brug, kan du finde et stort udvalg af høj kvalitet masker på vores hjemmeside.


30 stk - Støvmaske YX135 uden ventil P2
Der er 30 masker i denne kasse, Pris pr. stk kun 20 kr.

3M støvmaske 8810 u/ventil P2

Maske FFP2NR D OX-ON 313.15 - 1 STK

Maske med ventil FFP2 NR D 3M8822
3M™ støvmaske 8822 en klassisk støvmaske med dobbelte stropper og 3M™ Cool Flow™ ventil. FFP2 har konveks form, næseskum og næseklips giver en komfortabel pasform på de fleste ansigtstyper. Mod faste og væskeformige partikler. Moderate koncentrationer af fint støv, vandaerosoler og oliedråber. Maskinel bearbejdning af træ og metal, slibning og polering. Håndtering af korn, halm, pollen, sten og cement. Vandbaserede pesticider samt kemikalier i pulverform. Forsynet med patenteret udåndingsventil for bedre komfort og reduceret fugt- og varmeophobning inde i masken. Anvendes op til 10 x GV. Godkendt i.h.t. EN 149:2001+A1:2009 FFP2 NR D.

Respair foldemaske FFP3V

Respair maske netdesign med ventil FFP2V

Respair maske netdesign med ventil FFP3V
FFP3V engangsmaske som beskytter mod sundhedsskadeligt og giftigt støv, radioaktivt støv, bakterier og virus samt faste partikler og væskeformige aerosoler. Med netdesign som gør masken formstabil så den beholder sin oprindelige form, selvom den har været trykket sammen eller bliver brugt i vådt miljø. Blød indvendig tætningskant og justerbare stropper så masken bedre tilpasser sig ansigtet og dets bevægelser. Udåndingsventil som reducerer udåndingsmodstanden og letter åndedrættet samt mindsker fugt og varme i masken. EN 149:2001 + A1:2009

Støvmaske OS FFP2 med ventil
Beskytter mod sundhedsskadelige og giftige partikler Klasse FFP2 NR D - V Med udåndingsventil Tætningskant over næsen Uden metaldele Formstøbt maske med hudvenlig foam-forstærkning Latexfri elastik 4-punkts fastgøring med plastspænder

Bolig Produkter Logo Hvidt

Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelseminde

Tele: 7026 1011    Mail: Salg@bolig-produkter.dk

CVR: 39703769

Betalingsmuligheder
  Sortiment
  Navigation