MENU

Indkøbskurv

Muldvarpe fælder

Er muldvarpen blevet en plage i din have, så har vi muldvarpe fælder der kan komme af med problemet. Med muldvarpe fælder sikre du, at få din have tilbage. Det er resultatgivende muldvarpe fælder der er nemme at håndtere og montere i og omkring muldvarpeskuddene. Det er også muligt at sætte ind, inden muldvarpen bliver et problem. Dette gøres med ultralyd, som skræmmer eller holder muldvarpen væk fra din grund.

Muldvarpen
Muldvarpen er mere eller mindre udbredt i hele Danmark, dog med undtagelse af en række mindre danske øer.

Muldvarpen lever under jorden, hvor den hovedsageligt lever af regnorme, men kan også spise insektlarver. Den kan ved at bide forenden af regnormen, opbygge et større madlager. Her kan regnormen opbevares, indtil den gendanner sin forende og kravler væk.
Gangene der dannes under jorden af muldvarpen, kan være op til 200 meter lange. Er leveforholdene fordelagtige, er det ikke nødvendigt for muldvarpen at søge op til overfladen. Den vil kun søge op til overfladen efter føde. Når den færdes på jorden, vil muldvarpen være en naturlig fødekilde for musvågen og natuglen.  

Muldvarpens leveforhold
Muldvarpen lever gerne på marker, enge, parker og i vores haver, hvor den har gode leveforhold. Selvom muldvarpen ikke er et skadedyr, kan den volde stor skade i haven.
Det er dog vigtigt at huske på, at muldvarpen er et gavnligt dyr, at have i og omkring træer da den sikre, at træernes rødder får den nødvendige ventilation. Den gennemlufter simpelthen jorden, hvilket er yderst gavnligt i vores skove.
Muldvarpen lever alene, men i månederne april og maj mødes muldvarpene for, at parre sig. Det kan også forekomme, at de parre sig i sensommeren. Efter fire ugers drægtighed, kan hunnen føde mellem 2 til 6 unger. Når ungerne er mellem 4-5 uger, kan de selv finde føde i de udgravede tunneller.

Stort udvalg af muldvarpe fælder
Det kan gøre enhver husejer fortvivlet, at se sin fine græsplæne blive forvandlet til en slagmark af muldvarpeskud. Skulle muldvarpen have fundet vejen til din have, så fortvivl ikke, vi har løsningen. Hos Bolig Produkter udbyder vi flere typer muldvarpe fælder, der kan være et effektivt middel mod muldvarpen i din have. Det er op til dig, hvilke typer muldvarpe fælder, der tiltaler dig mest.
Herunder kan du læse en kort beskrivelse af de muldvarpe fælder vi udbyder. Ønsker du yderligere information, skal du klikke på det ønskede produkt. Her vil du finde en mere fyldestgørende produktbeskrivelse, så du ved, hvad du skal vælge mod problemet.

Muldvarpe fælder til tunnel
Når du skal sætte muldvarpe fælder, skal du finde et muldskud. Derefter skal du prikke omkring muldvarpeskuddet med en eventuel spade, efter et hult sted. Når du har fundet tunnelen, graver du et lille hul i jorden og placere fælden heri. Dæk forsigtig fælden til, med det løse jord du har gravet op.
Med nogle af muldvarpe fælderne skal du tjekke fælden en gang om dagen. Mens andre vil indikere, hvis der er en muldvarp i fælden.
Fælderne kræver forskellig opsætning. Nogle kræver udspænding, mens andre kan tages i brug med det samme. Det er kan også være en mulighed, at ligge lokkemiddel i fælderne.  

Muldvarpe fælder med elektronisk sirene/ultralyd
Enkel lille device til at sætte i jorden, dog ikke i selve muldskuddet eller tunnellen. Nogle af disse muldvarpe fælder kan dække et større område end andre. Det kan derfor være nødvendigt, at opsætte flere i haven, for bedre resultater. Det er dog alt afhængig af, hvilken dæknings rate den indkøbte device har.


Den udsender en lav lyd frekvens, som skræmmer eller holder muldvarpen væk fra din have. Nogle af de elektroniske muldvarpe fælder har en vibrerende funktion, som også virker skræmmende på muldvarpen. Det kan være nødvendigt, at flytte rundt på dem med jævne mellemrum. Dette er for at sikre de bedste resultater. Det kan tage op til 2-3 uger, før man vil opleve virkningen.

Disse muldvarpe fælder bruger batterier. Nogle af de elektroniske devices har en indikator, som gør dig opmærksom på, hvis den mangler batteri. De er lavet i vandtætte og rustfrie materialer, så de kan stå ude i alt slags vejr uden, at de eller batterierne tager skade.

Duftposer
Naturlige duftposer til at skræmme muldvarpen væk. Placér duftposerne i gangene under muldvarpeskuddene, dæk dem efterfølgende til med jord. Det anbefales, at benytte en duftpose i hver muldvarpeskud, dette er for, at opnå bedre resultater.
Lugten fra duftposerne skræmmer muldvarpen væk fra din grund. Oplever du der kommer nye muldvarpeskud, placér derefter en duftpose i muldskuddet.

Calciumcarbid
Man kommer små stykker carbid ned i tunnellerne ved, at gå igennem muldvarpeskuddene. Der hældes vand på carbid stykkerne, hvorefter de tildækkes med jord. Når vandet kommer i kontakt med carbid stykkerne, udvikles der brandfarlige gasser. Disse gasser spreder sig ud i gangene og muldvarpen flygter.
Det er et yderst farligt bekæmpelses produkt, læs derfor indlægssedlen grundigt før brug. Skal holdes bag lås og utilgængeligt for børn. Undgå at indånde carbiddampe.

Ansvarlighed ved brug af muldvarpe fælder
Det er altid vigtigt i brugen af skadedyrsbekæmpelses produkter, at læse indlægssedlen grundigt igennem. Dette er for at sikre den rette anvendelse og håndtering af produkterne.
Nogle af produkterne kan være yderst skadelige for mennesker og dyr, derfor skal det opbevares ansvarligt, hvor det er låst inde og utilgængeligt for børn og husdyr.
Der skal også i visse tilfælde benyttes særligt arbejdstøj, samt beskyttelse til hænder og øjne. På denne måde beskytter du dig selv bedst muligt, under brugen af visse muldvarpe fælder. Det er ikke kun ved muldvarpe fælder du skal udvise ansvarlighed, det gælder også for nogle af vores andre skadedyrs produkter.

Yderligere information
Hos Bolig Produkter står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs i din søgen. Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller ønsker du vejledning til, at træffe det rette valg står vi klar til, at hjælpe. Vi vil gennem dialog med dig finde den løsning der passer bedst, til lige netop din situation.
Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse når du handler igennem Bolig Produkter. Derfor lægger vi også vægt på, at give den bedste vejledning og hjælp for, at du kan komme i mål med dine valg af produkter.


Calciumkarbid. Dåse med 500 gram.
Karbid (calciumkarbid). Dåse med 500 gram.

Calciumkarbid. Dåse med 500 gram.
Karbid (calciumkarbid). Dåse med 500 gram.

Hulskærer & spyd til Super-Cat

Løs Plade t/ Muldvarpesakse 2 stk

Muldvarpe Fri Power Vib 1250
MuldvarpeFri Ultralydsskræmmer til 1250 m2 på batteri. (ikke inklusive). Effektiv ultralydsskræmmer mod muldvarpe og mosegrise i din græsplæne m.m.

MuldvarpeFri duftposer, Skræm muldvarpe væk fra din grund

Muldvarpefælde SuperCat

Muldvarpefælde tunnel

Muldvarpesaks 460 kraftig

Muldvarpesaks fra PEST-STOP

Muldvarpesaks lang

Muldvarpesaks let SB

Muldvarpesaks på SB-Kort (UDGAAR)

Muldvarpesaks svær med håndtag

Muldvarpesaks Talpex Blister

Muldvarpeskræmmer Basic
Dækker op til 4-500 m2.

Muldvarpeskræmmer Ryom Solar

Muldvarpeskræmmer til batteri
Muldvarpeskræmmer Med dobbelt funktion: Vibrerer og udsender lav frekvens lyd. Rækkevidde ca. 600 m2 (= en radius på ca. 15 meter).

Bolig Produkter Logo Hvidt

Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelseminde

Tele: 7026 1011    Mail: Salg@bolig-produkter.dk

CVR: 39703769

Betalingsmuligheder
  Sortiment
  Navigation