MENU

Indkøbskurv

Musefælde

Vi har alle i en eller anden omfang haft en musefælde i hånden, for musene kan vi ikke komme udenom. De befinder sig overalt i den danske natur. Selvom vi ikke ønsker dem inden døre, kan de desværre komme ind selv de mest umulige steder. Tag sagen i egen hånd med en musefælde efter din smag. Vi har et stort udvalg.


Læs mere om vores mange musefældeprodukter her på siden. Vi udbyder lidt af hvert. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores musefælde produkter eller ønsker hjælp til valg, så kontakt os gerne, vi står klar til, at besvare og vejlede.

Mus og hvilken skader de kan forårsage
De typer mus vi kender til der opholder sig i og omkring vores hjem er husmus, halsbåndmus og rødmus. Det er dog de to førstnævnte, der trives bedst indendørs. Musen kræver ikke den store plads for, at komme indendøre da de er små og smidige.
Man vil ikke opleve, at musene løber rundt i hjemmet da de, som regel opholder sig, hvor vi ikke kan komme til dem. Det giver dem de bedste forhold til, at formere sig og gøre skade på inventar.


Hvis ikke man indfanger musene, kan de volde stor skade i hjemmet. Det kan være alt fra ødelagte møbler, gennemgnavet elektroniske installationer eller isolering. Hvilket i værste tilfælde kan forårsage brand. Endvidere kan de også udgøre smittefare med deres efterladenskaber. Deres efterladenskaber og urin kan findes rundt i hjemmet, men det kan også findes i fødevarer. Derfor kræver det, at man er opmærksom på dette, hvis man oplever mus i hjemmet.


Så indkøb musefælde eller flere for, at optimere indfangningen af mus før de gør mere skade end nødvendigt i dit hjem.

De mange muligheder
Alt afhængig af, hvilken vej du ønsker at gå, så har vi et stort udbud af musefælder og lokkemiddels produkter. Her kan du tage sagen i egen hånd, med effektive og professionelle musefælde- og lokkemiddels produkter. Så har du observeret mus i eller omkring hjemmet, er det vigtigt, at du tager affære. Er du i tvivl om nogle af musefælde produkterne er du selvfølgelig altid velkommen til, at kontakte os for mere vejledning og hjælp. I nogle tilfælde kan det være en fordel, at indkøbe mere end en musefælde for, at komme problemet til livs.
Læs om produkterne her, hvor vi giver en kort beskrivelse af de forskellige kategorier.

Berøringsfri musefælde
Vi udbyder alle former for musefælder, både de klassiske men også de mere avancerede. Det betyder ikke, at de er mere besværlige at opstille eller håndtere. Med flere af de nye musefælde produkter der er kommer på markedet, skal du ikke i berøring med musen. Det betyder du ikke skal røre ved musen for, at skille dig af med den efter den er gået i fælden. Hvilket for nogen kan være en lettelse, da det er uhygiejnisk og der er risiko for smitte.

Den humane musefælde
Til de der ønsker den humane musefælde, har vi også her nogle løsningsmuligheder. På denne måde kan du indfange musen/gnaveren uden, at volde skade på dyret med denne type musefælde. Du skal blot huske, at observere ofte for ikke at stresse musen, hvis den er gået i fælden.
Når musen er indfanget skal du blot sætte den fri, dog mindst 2 km. fra stedet, hvor den er blevet indfanget. På den måde sikre du, at du ikke står med problemet igen.
Benyt blandt andet nøddeprodukter eller chokolade i fælden, som lokkemiddel. Det er også muligt at tilkøbe lokkemiddel produkter, som har en stor tiltrækningskraft på musene.

Musefælde med stød
Effektiv musefælde der giver musen et kraftigt stød, når den træder ind i fælden. Det gør at den dør på stedet og ikke lider nogen last. Afhængig af fælden kan de slå mellem 1 og 10 mus ihjel på en indstilling. Før fælderne tages i brug, skal der isættes 4 C batterier.

Musefælde til gaspatron
En robust musefælde der kan klare alt slags vejr uden, at blive beskadiget. Disse type fælder fungere mekanisk og er giftfri. Der medfølger hætte til at indføre lokkemiddel i, så det er muligt, at prøve forskelligt lokkemiddel af. Når musen stikker hovedet op i røret, vil stemplet aktiveres og musen vil blive skudt.
En patron indeholder op til 24 skud. Man kan via den medfølgende digitale tæller se, hvor mange skud der er tilbage i patronen. Fælderne er nemme at montere, da der medfølger skruer eller monterings beslag til ophæng.

Musefælde i form af foderstation til mus/gnavere
Vi udbyder flere former for foderstationer til mus. Disse fås både med og uden gennemsigtig låg. Med det gennemsigtige låg har du altid mulighed for, at se om der er gået en mus i fælden. Hvorimod med de ikke gennemsigtige låg skal du åbne boksen for, at tjekke om der er gået en mus i fælden.
Du placere giften eller lokkemidlet i boksen, hvorefter du placere foderstationen, hvor du ønsker det. Med en foderstation, sikre du at holde giften væk fra børn og andre husdyr. Da det er låst sikkert inde i boksen.
Du behøver nødvendigvis ikke, at benytte gift til disse fælder. Du kan vælge at bruge dem, som en human musefælde. Så lægger du blot lokkemiddel i for, at indfange musen, for så at slippe den fri i naturen igen. Husk blot de 2 km. afstand fra indfangning området, så den ikke kommer retur igen.
Det er ikke alle foderstationer der medfølger en nøgle, så der skal tilkøbes nøgle til den indkøbte foderstation.

Elektronisk og giftfri
Det er muligt at investere i lyd teknologiske devices, som musefælde. Lige til at sætte op i hjemmet eller andre ønskelige steder, hvor der er stikkontakt. Når den bliver sat til strøm fungere den ubeklageligt. Den udsender en lyd frekvens, som mus eller rotter ikke kan lide, at opholde sig i nærheden af.

Tilkøb af ekstra tilbehør
Her på siden er der mulighed for, at indkøbe alt det du skal bruge for, at komme af med musene i din bolig. Her kan du selv vælge, hvilken form du ønsker at komme af med musene på. Alt afhængig af, hvilken musefælde du vælger, så læs grundigt under produkterne hvad der medfølger. Ved nogle af varerne er det nødvendigt at tilkøbe produkter, for at varen kan virke. Det kan være patroner, batterier, nøgler eller lokkemidler.

Lokkemiddel til indfangning af mus
Vi udbyder flere typer lokkemiddel, der er udarbejdet til, at lokke gnavere til. De indeholder ikke gift eller madvarer, så de går ikke i forrådnelse. De er lavet på kraftig aroma, for den bedst mulige tiltrækningskraft. De kan bevare deres aroma i op til tre måneder, så det er en langtidsvirkende lokkemiddel.

Musekorn eller -pasta
Musekorn og -pasta er et miljørigtigt produkt der med fordel kan bruges, som lokkemiddel. Når musen indtager produktet går det aktive stof ind og bedøver musen, så den falder i søvn og sover stille ind. Hvis ikke kornet har den store effekt, kan der med fordel benyttes pasta, da musene æder dette med stor velbehag.

Kontakt
Skulle du være i tvivl eller have spørgsmål til nogle af musefælde produkterne, er du altid velkommen til, at kontakte os. Vi står altid klar til, at besvare dine spørgsmål og guide dig i, hvilken type musefælde der er bedst egnet til lige netop dit museproblem.


Beskyttelseskurv Til RY-228-595

Co2 Patron Til RY-228-595

Coloursmoke røgpatron AX18- orange 5stk.

Ecostyle MuseFri Elektrisk Musefælde

Ecostyle MuseFri Fældealarm

Ecostyle MuseFri Fældeboks inkl. fælde

Ecostyle MuseFri Lokkemad

Ecostyle MuseFri Multifangst Musefælde

Ecostyle MuseFri Musefælder

Ecostyle MuseFri Musefælder 4-pak

Ecostyle MuseFri Smart og Sikker Musefælde

Gnaverisikring metalnet - 5 meter

Good Nature A-24 CO2 Patron

Good Nature A-24 Public PROFF

Good Nature GN A-24 Solo ( UDGAAR )

Good Nature Rotte- og musefælde - startsæt inkl. sikkerhedskasse.

Little Nipper Musefælde 2 stk. ( i kasse ) (Udgaar)

Lokkemiddel 6 stk. til musefælde No See No Touch

Lokkemiddel Mus og Rotter 2x3 gr

Lokkemiddel Til Mus of Rotter (5)

Magasin T/Lokkemiddel Til 228-595

Mus & Rotte Fri MR 50 til batteri
Mus og RotteFri Ultralydsskræmmer til 50 m2 til batteri ( batteri medfølger ikke ) Slip for mus og rotter i køkkenet, stuen og andre rum i huset.

Muse- og rottefri 130 / 400 IP55

Muse- og rottefri MR30x2

Muse- og rottefri MR50

Musefælde 2 STK Kramp "klar til brug"

Musefælde 2 stk. Pest-Stop ( Sikker Sat musefælde )

Musefælde smæk

Musefælde Supercat pk 2 stk

Musefælde Super-Cat til levende fangst

Musegift 2 Stk. Musegiftstationer

Musegift 80 gram Rodicum

Musesmækfælde i metal sort/chrome

Mus-kakerlak skræmmer RADARCAN R-106

Nara Lure

Nara Lure

Nara Lure "Fisk" 100 stk

Nara Lure "Vanille" 100 stk

Nara Spray

Provoke Professionel Gel

PS Automatisk musefælde, metal

PS Elektronisk afskrækker, lille hus

PS Elektronisk afskrækker, stort hus (Indoor pest Repeller)

PS Fingersikker Musefælde 1 stk.

PS Flerfangstfælde i metal til mus

PS metal musesmækfælde

PS Musegiftstation i plast

Quick Snap musefælde 2 stk.

Rodentlure Rat & Mouse 30g.

Rotte-/Musefælde STA Automatic-25

Tin Catch m/ gennemsigtig låg

Trapp Mini Rex til mus

Trinol Alfa Korn mod Mus 150 g Refill

Trinol Alfa Korn mod Mus 2 stationer a 10 gram

Trinol Alfa Korn mod mus 20g. refill

Trinol Alfa Mousetrap (Tilo) 2 stk

Trinol Alfa Muselokkeboks 2 stk.

Trinol Alfa Powercat - Musefælder 2 stk

Trinol Alfa Rat baitstation inkl fælde

Trinol Electronic Mouse Trap

Trinol Multikill Electronic Mouse trap

Trinol musefoderstation prof. (UDGAAR)

Trinol Musefælde - Metal 2 stk.

Trinol Muselokkeboks sort plast

Trinol Musesmækfælde

Trinol Nara Lure assorteret smage

Trinol RodentStop 50x10 cm

Trinol Tin Catch musefælde

Trip-Trap Musefælde i Æske

Tunnelbox Mus m/ 2 Smækfælder

Udskiftningsmusefælde Kramp

Ventilax røgpatron Kasse a 5 stk.

Victor Elektronisk Musefælde BXD

Bolig Produkter Logo Hvidt

Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelseminde

Tele: 7026 1011    Mail: Salg@bolig-produkter.dk

CVR: 39703769

Betalingsmuligheder
  Sortiment
  Navigation