MENU

Indkøbskurv

Væggelus bekæmpelse

Væggelus bekæmpelse er nødvendigt, hvis du oplever væggelus i dit hjem. Det er vigtigt, at slå ned på problemet med det samme da de er vanskelige, at bekæmpe. Vi udbyder et større udvalg til væggelus bekæmpelse, som du kan læse mere om her på siden. Ønsker du hjælp under din søgen, står vi også klar til at hjælpe dig.

Hvad er væggelusen for en størrelse
Væggelus er en 4 mm lang parasit, der lever af menneskers og dyrs blod. De tiltrækkes af vores kropsvarme og den CO2 vi udånder, når vi sover om natten.
Væggelusene lever om natten, hvor de har de bedste leveforhold, da vi sover. Deres søgen efter føde, starter efter solnedgang og til før solopgang. De kan også være søgende om dagen, hvis forholdene er til det.

Væggelusene har et bedøvelsesmiddel de benytter når de bider gennem huden. Bedøvelsesmidlet indføres i huden, så det ikke mærkes når de suger blod. Herefter kan de i ro og mag nyde deres måltid. Skulle de blive forstyrret under deres søgen på føde, er de hurtige i deres bevægelse og de udskiller en sødlig lugt. Den sødlige lugt indikere overfor andre væggelus der er fare på færde, så de skal gemme sig.

Opmærksom på tegn fra væggelus
Det kan være svært, at bekræfte om man har væggelus da de af så lille en størrelse. I løbet af dagen gemmer de sig, det kan være i alt fra sprækker, gulvpaneler, stikninger i madrassen eller sengetøjet. Der er mange opholdssteder, men de er i og omkring soveværelset, da det er deres adgang til føde.

Man kan også være opmærksom på bid, fra væggelus. Det kan dog til tider være svært, at skelne dem fra andre insektbid. Væggelus bider gerne, hvor huden er tynd, som på arme, ben, hænder og nakke. Væggelus bider ofte i en række på de udsatte områder. Væggelus kan også bide mere end en enkelt gang, hvis de bliver forstyrret i deres spisen.

Vær opmærksom på flere ting i forhold til væggelus. De typiske tegn er:

  • Mørke og sorte pletter på madrassen efter væggelus efterladenskaber
  • De udskiller en ubehagelig, sur og sødlig duft.
  • Du kan opleve små mørke blodpletter på dit sengetøj
  • Selvom væggelus ikke er en stor størrelse, kan det være muligt at spotte levende væggelus.


Hvordan opstår væggelus
Man kan undre sig over, hvor væggelusene kommer fra, men ofte tager vi dem med hjem fra rejser eller ophold. Væggelus kan overleve uden føde i op til flere måneder, så de kan nemt blive transporteret rundt. Du skal have været i direkte kontakt med væggelus for, at få dem. Den typiske måde vi får dem bragt ind i hjemmet på, er via vores tøj, bagage eller møbler. De skelner ikke mellem rene og beskidte hjem, da vi er deres fødekilde.

Væggelus bekæmpelse
Hvordan kan vi bekæmpe væggelus bedst muligt? Du kan fjerne enkelte væggelus med en grundig rengøring, men du vil ikke komme dem til livs. Der skal professionel væggelus bekæmpelse til for, at komme dem til livs. Vi udbyder flere væggelus bekæmpelses produkter, der kan hjælpe dig af med problemet. Ydermere står vi klar til, at vejlede dig om væggelus bekæmpelse, hvis du skulle være i tvivl herom.

Produkter til væggelus bekæmpelse
Under vores væggelus bekæmpelse produkter, kan du læse nærmere om de enkelte midler. Herunder vil der være en kort beskrivelse af væggelus bekæmpelse produkterne, så du får et lille indblik i væggelus bekæmpelse. For yderligere information kan du læse mere under selve væggelus bekæmpelses produktet på siden.

Væggelus bekæmpelse i spray form
Med sprayen kan du sprøjte insektmidlet, direkte på de angrebne steder eller deres opholdssteder. Sprayen er let og effektiv, at bruge og det er et lugtfri middel.
Omryst sprayen grundig før brug.
Efter du har sprøjtet midlet på de angrebne steder, vil du opleve hurtige resultater. Væggelusene vil dø kort efter de har været i kontakt med midlet.

Væggelus bekæmpelse for professionelle
Nogle af vore væggelus bekæmpelse produkter kræver, at du har CVR-nummer for, at kunne indkøbe disse. Disse væggelus bekæmpelse produkter er også godkendt til indendørs brug.
Nogle af produkterne skal fortyndes med vand før de benyttes til væggelus bekæmpelse, men det står oplyst på produktet.

Ved brugen af væggelus bekæmpelse midlerne giver det god mening, at benytte sig af en forstøversprøjte. På denne måde sikre du, at afdække et større område. Det er vigtigt at komme ud i alle hjørner og sprækker da de er gode til, at gemme sig.

Detektor til væggelus bekæmpelse
Det er gennemsigtige detektorer, som er yderst velegnet til senge. Detektoren indeholder en specialudviklet gel, der tiltrækker og indfanger væggelus. Det er muligt, at se resultater efter kort tid, men i nogle tilfælde kan det tage op til flere dage, før der er resultat. Detektoren er effektiv i op til 4 til 6 måneder efter åbningen.  

Klisterfælder til væggelus bekæmpelse
Det er nu muligt, at forhindre væggelus i at kravle op i sengen. Med disse klisterfælder kan du holde øje med forekomsten af væggelus i dit soveværelse.
Du anbringer klisterfælderne omkring benene på din seng, hvorefter du vil se synlige resultater, hvis du har væggelus.
Klisterfælderne skal udskiftes efter 8 uger. Det er både muligt, at købe til trægulve og gulvtæpper.

Anbefalinger til væggelus bekæmpelse
Vi anbefaler altid, at du læser den medfølgende indlægsseddel grundigt igennem, efter indkøb af væggelus bekæmpelse produkter. Dette er både for, at sikre den rette håndtering af midlet og opbevaring heraf. Endvidere er det vigtigt for de rette blandingsforhold, at du har sat dig ind i forholdene. Det er altid vigtigt, at tage sine forholdsregler med indkøbte bekæmpelsesmidler, så opbevar dem sikkert, hvor hverken børn eller husdyr kan komme i besiddelse eller kontakt med dem.


Kontakt
Vi står altid klar til, at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Det er vigtigt for os, at du får den rette vejledning, så du indkøber det rette væggelus bekæmpelse middel. Udover vi har mange produkter indenfor skadedyrsbekæmpelse, har vi også en masse erfaring indenfor området. Derfor kan vi sikre, at du får den bedste vejledning i din søgen efter skadedyrsbekæmpelses produkter. Kontakt os i dag med dit problem og vi finder en løsning til dig.


Bolig Produkter Logo Hvidt

Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelseminde

Tele: 7026 1011    Mail: Salg@bolig-produkter.dk

CVR: 39703769

Betalingsmuligheder
  Sortiment
  Navigation