MENU

Indkøbskurv

Myrebekæmpelse

Myrebekæmpelse er den eneste løsning, hvis du først har fundet myrer i eller omkring hjemmet. Vælger du ikke at sætte ind, bliver det kun, et gentagende problem år efter år. Endvidere kan myrer problemet også sprede sig til større arealer, hvilket kun vil være til endnu større gene.

Vigtigt før myrebekæmpelse
Før myrebekæmpelsen igangsættes skal du finde det rette myregift til det pågældende område. Nogle myregift produkter er til indendørs brug, mens andre er til udendørs brug. Vær derfor opmærksom på dette, når du læser om de pågældende midler. Det er meget vigtigt, at du benytter de rette midler de rigtige steder, da det kan have en negativ indvirkning, på f.eks. mennesker eller husdyr.
Oplever du myrer i eller udenfor hjemmet er det, som udgangspunkt vigtigt, at lokalisere
indgangen til myreboet. På den måde sikre du, at bekæmpe hele boet frem for kun enkelte myrer.

Effektiv myrebekæmpelse med gift
Med vores effektive og professionelle myregift produkter, har du muligheden for at tage sagen i egen hånd. Vi har produkter til myrebekæmpelse inde, som ude. Under de pågældende produkter kan du læse nærmere om virkningen af midlet, hvor de skal bruges samt, hvordan produktet benyttes på det problemfyldte område. Du kan også se, hvilken myreart myregiften har en god effekt på.

Tvivlsspørgsmål ved myrebekæmpelse
Der er mange myregift produkter der kan benyttes til myrebekæmpelse, derfor kan det være svært, at træffe det rette valg. Er du i tvivl eller har du spørgsmål omkring produkterne, så kontakt os. Vi står klar til, at guide og hjælpe dig, så du kan træffe det rigtige valg til dit problem.


Vi informerer og uddyber også gerne yderligere om vores produkter, da vi ønsker, at give dig den nødvendige viden, inden myrebekæmpelsen igangsættes. På den måde bliver du sikkert klædt på, til at komme dit myrer problem til livs.Bolig Produkter Logo Hvidt

Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelseminde

Tele: 7026 1011    Mail: Salg@bolig-produkter.dk

CVR: 39703769

Betalingsmuligheder
  Sortiment
  Navigation