MENU

Indkøbskurv

Myregift

Oplever du din bolig er blevet overtaget af myrer, så er myregift en god løsning til at komme problemet til livs. Flere og flere danske boligejere oplever, at deres bolig, terrasse eller have bliver invaderet af myrer. Dette kan blive et større og mere invaderende problem, hvis ikke der bliver taget hånd om det. Derfor udbyder vi flere myregift produkter til, at komme myrerne til livs. Så tag sagen i egen hånd og kom af med problemet, med vores professionelle produkter.

Forskellige varianter af myregift
Du kan på vores side finde flere myregift midler til at bekæmpe de ubydende gæster med. Det gælder både for indendørs og udendørs brug. Ikke alle produkter kan benyttes inde i boligen, da de kun er til benyttelse udendørs. Endvidere er det ikke altid muligt, at finde den direkte indgang til myrernes bo, inde i boligen.

Nogle af produkterne vil også give større resultater, ved at kombinere produkterne. Det kan blandt andet være, at benytte lokkedåser i samspil med en af vores gel midler. Du kan indhente flere oplysninger under de enkelte myregift produkter. Men herunder er der en kort oversigt over kategorierne, samt en kort beskrivelse af vores myregift produkter.

Myrelokkedåser
Lokkedåserne indeholder et lokkemiddel, samt et aktivt middel, der slår myrerne ihjel. Myrelokkedåserne kan benyttes inde, som ude. Myrerne tiltrækkes af lokkemidlet, hvorefter de betræder lokkedåsen og får det aktive stof på sig. De tager det aktive stof med tilbage i boet, hvor det vil bekæmpe de andre myrer.

Myregift til udvanding
Denne type produkt benyttes kun i udenomsarealerne, det kan være terrassen, græsplænen eller ved soklen. Bland den indkøbte myregift med vand. Læs fordelingsforholdet på pakken, for den rette mængde til det givne område. Hæld blandingen i myreboet og det vil efter få timer, komme dit myrer problem til livs.

Spray
Myren skal i direkte kontakt med sprayen, før det har den ønskede effekt. Du sprayer direkte på myrerne og de dør derefter ved berøringen. Sprayen kan også benyttes på myreæg og myrelarver, hvis du har mulighed for, at sprøjte giften direkte på dem.

Gel
Gelen udlægges ved indgangen i myreboet, hvorefter myrerne tager det med tilbage i boet. Dette gør at gelen kommer i berøring med flere myrer og boet udryddes. Der medfølger en spids med gelen dette gør, at du kan udlægge gelen mere præcist.

Tag affære mod myrer problemet
Oplever du myrer i hjemmet eller i dine udenomsarealer, så tag affære. Det kan blive et gentagende problem, hvis ikke du kommer problemet til livs. Endvidere kan problemet også sprede sig til andre område, inde som ude, hvis ikke de stoppes. Derfor har vi samlet flere effektive myregift midler du kan benytte dig af. Alle vores produkter kan købes af den private boligejer, så du selv kan tage affære og bekæmpe dine myrer problemer.
Det er altid muligt, at læse om de enkelte produkter på vores side, hvor der er en præcis beskrivelse af det givne produkt. Skulle du fortsat føle dig usikker på valget, står vi klar til at guide dig til det rette valg. Det er vigtigt for os, at du får den nødvendige hjælp, så du kan træffe det rette valg.

Benyttelse af myregift i hjemmet
Tit og ofte kommer myrerne frem fra små sprækker ved paneler, vindueskarme eller i køkkenet. De danner kolonier under vores gulve eller i hulrum i vores vægge. Alt afhængig af, hvilken type myrer det drejer sig om. Nogle myrer kan lide de opvarmede rum, mens andre nyder, at opholde sig i og omkring de fugtige elementer. Disse myrer ses ofte i vores vådrum, som bryggers, badeværelse, samt køkkenet.

Oplever du først myrer i dit hjem, er det vigtigt at tage affære. Med vores myregift er du kommet godt fra start i jagten på,at komme dem til livs. Vi står gerne klar til at vejlede dig i, hvilken type myregift du skal benytte til det pågældende problem.

Myregift i køkkenet
Før du går i gang med bekæmpelse af myrer i dit køkken, er det vigtigt at benytte dig af midler beregnet til dette område. Det er ikke alle myregift midler du må benytte i dit køkken, hvor du opbevarer eller forbereder mad. Så vær opmærksom på dette, før du igangsætter behandlingen. Her kan vi også guide dig i, hvilke type myregift produkter vi anbefaler til det pågældende område.

Myregift i haven
Vi har flere myregift produkter, der kan udvandes blandt andet i haven, på terrassen eller ved soklen. Her blandes myregiften op sammen med vand, følg anvisningen på pakken. Lokaliser myreboet og vand herefter med blandingen. Det udvandede produkt slår myrerne ihjel efter få timer. For at være sikker på, at du er kommet problemet til livs kan du vande efter en uges tid for, at få eventuelle udklækkede myreæg slået ned.

Ved udvanding kan det være en fordel, at bruge en vandkande med brusehoved. På denne måde får du afdækket et større område. Det kan være på terrassen, i indkørslen eller græsplænen.

Er der børn eller husdyr i boligen, er det vigtigt at holde dem væk fra det udvandede område til det er tørt. Når terrassen eller det udvandede område er tørt, kan I igen opholde Jer på det pågældende område.

Ansvarlighed ved anvendelse af myregift.
Når du oplever, at din bolig eller udenomsarealer er blevet invaderet af myrer og du vælger, at igangsætte behandling af problemet, er der nogle ting du skal være opmærksom på.

  • Hold altid dit indkøbte myregift væk fra børn og husdyr.
  • Det er altid vigtigt, at du informerer dig om, hvilke produkter der anvendes til det angrebne område. Nogle af myregift midlerne er til specifikke områder, som indendørs- eller udendørs brug.
  • Læs indlægssedlen grundigt igennem, før du igangsætter behandlingen.
  • Følg de anførte retningslinjer nøje, så du får de rigtige blandingsforhold.


De ovenstående punkter er den ansvarlige måde, at anvende myregift på. Det er altid godt  bruge sin sunde fornuft når man har med skadedyrsmidler at gøre, specielt i hjemmet.
Det skader aldrig at indhente relevante informationer om det givne problem, før man investerer i myregift eller andre skadedyrs produkter. Det sikre både at du indkøber de rette midler, men også, tager hånd om problemet på en ansvarlig måde.


Bolig Produkter Logo Hvidt

Gammelgårdsvej 9 - 7130 Juelseminde

Tele: 7026 1011    Mail: Salg@bolig-produkter.dk

CVR: 39703769

Betalingsmuligheder
  Sortiment
  Navigation